Rossignol

Het merk Rossignol

Skis Rossignol SA, kortweg Rossignol, is een in Frankrijk gevestigde fabrikant van allerlei producten omtrent alpine-, Nordic- en snowboarduitrustingen. Daarnaast produceren ze ook benodigde bovenkleding en accessoires. Rossignol is in 1907 opgericht en sindsdien een bekende naam in de ski- en snowboardwereld. De ski’s van Rossignol zijn vooral ontworpen voor de gevorderde skiër, maar voor de gevorderde skiër bestaan er natuurlijk ook verschillende soorten ski’s. Het merk heeft een groot aanbod voor de freeriders onder ons, dit zijn skiërs die houden van bochten en uitdagingen. De freeriders gaan een stapje verder dan de traditionele skiër. 

Voordelig materiaal bij Skizaak Utrecht

Ook in onze ski outlet verkopen wij veel tweedehands Rossignol producten. Op deze manier maken wij een budgetvriendelijke skivakantie mogelijk. Zo is het bij Skizaak Utrecht mogelijk om materiaal te huren of te kopen voor een betaalbare wintersport vakantie.

In Skizaak Utrecht verkopen wij Rossignol producten, waaronder ski’s. We verkopen veel gebruikte ski’s, daardoor is het mogelijk om voor een klein budget bij Skizaak Utrecht te slagen. Naast ski’s verkopen wij ook andere wintersportartikelen in de outlet, zoals skischoenen en skistokken. Producten van het merk worden veel gebruikt in verschillende skigebieden, dit omdat de producten dus goed bevallen. Het merk heeft verschillende type ski’s, all mountain ski’srace ski’s . Met dit grote aanbod  is er voor ieder wat wils.

Goed en betaalbaar materiaal is tijdens een wintersport vakantie zeker een must, neem daarom eens een kijkje in onze online outlet. Of je nu beginner of gevorderde bent, voor fijn tweedehands materiaal ben je bij Skizaak Utrecht aan het goede adres!