Algemene Voorwaarden

Artikel 1 – Identiteit van de ondernemer
Naam: Skizaak Utrecht
Vestigingsadres: Herculesplein 25, 3584AA Utrecht
E-mailadres: info@skizaak.nl
KvK nummer: 65662229
BTW nummer: NL081773845B02

Artikel 2 Geldigheid van deze voorwaarden 
1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten door Skizaak Utrecht, gevestigd te Utrecht, hierna te noemen Skizaak, aangegaan.
2. De opdracht of bestelling van de opdrachtgever geldt als acceptatie van de algemene voorwaarden van Skizaak.
3. Bijzondere van de voorwaarden van Skizaak afwijkende bepalingen zijn slechts bindend indien deze schriftelijk zijn overeengekomen.
4. Op overeenkomsten tussen de ondernemer en de consument waarop deze algemene voorwaarden betrekking hebben, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

Artikel 3 Prijzen
Alle prijzen, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld, zijn afgedrukt in euro inclusief BTW exclusief verzendkosten. Zowel aan de controle van onze site als aan onze prijzen is veel zorg besteed. Desondanks maken wij een voorbehoud ten aanzien van type- en zetfouten.

Artikel 4 Bestellen
Bestellingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Het kan incidenteel voorkomen dat een artikel op een eerder moment door iemand anders gereserveerd/besteld is terwijl het nog op de website te zien is. In dit geval wordt de klant daarvan op de hoogte gesteld en vervalt aanspraak op dit artikel. Een eventuele gedane betaling voor dit artikel wordt teruggestort of u kunt desgewenst een ander artikel bestellen. Skizzak kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die kan voortvloeien uit het niet voorradig zijn van een artikel.

Artikel 5 Bestelling annuleren
Een bestelling kan zonder opgaaf van reden door de klant worden geannuleerd. 
Is een bestelling reeds door ons verstuurd, dan kan de bestelling niet meer worden geannuleerd.

Artikel 6 Levering
Levering vind plaats binnen 10 werkdagen na de ontvangst van de betaling. Er wordt gestreefd om de bestelling te leveren binnen 1 werkdag na ontvangst van de betaling.

Artikel 7 Herroepingsrecht bij levering van producten
1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende veertien werkdagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.
2. Tijdens deze termijn zal de klant zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. De klant zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of de klant het product wenst te behouden. Indien de klant van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.
3. Het retour adres staat vermeld op de adressticker van het ontvangen pakket. Hebt u deze niet meer, e-mail of bel ons dan voor het retour adres. De klant dient het verzendbewijs van de retourzending te bewaren totdat Skizaak een bevestiging van de ontvangst heeft gegeven. Als leveringsbewijs geldt het PostNL track & trace rapport.
4. Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten en het risico van terugzending voor zijn rekening. Ongefrankeerde retourzendingen of zendingen onder rembours worden niet in ontvangst genomen door Skizaak.
5. Indien de consument een bedrag betaald heeft, zal de ondernemer dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na de terugzending of herroeping, terugbetalen.
6. Indien de consument een artikel wil ruilen wat juist door ons is verzonden is de consument de verzendkosten en de eventuele meerprijs verschuldigd aan Skizaak

Artikel 8 Verzenden
De verzendkosten zijn voor rekening van de klant en zijn afhankelijk van het gewicht en grootte van het verpakte artikel en de gekozen verzendwijze.
Het is ook mogelijk om artikelen op afspraak op te halen (Herculesplein 25, 3584AA Utrecht). In dat geval betaalt de klant geen verzendkosten. Pakketten worden verzonden met de DPD pakketpost. Verzendkosten verschillen per land.
Het pakket krijgt een streepjescode (barcode) en is traceerbaar via Track&Trace. Pakketpost kan bij uw afwezigheid bij buren worden afgeleverd. Wilt u dit niet, kies dan voor aangetekende pakketpost. Als u een adres opgeeft waar meerdere personen aanwezig kunnen zijn (zoals instellingen, bedrijven, winkels, kantoren, studentenhuizen, kamerverhuur e.d.) kan DHL uw pakket aan een van de aanwezige personen aldaar overhandigen.

Artikel 9 Betaalwijze
Alle artikelen dienen vooraf door de klant te worden betaald. U kunt betalen met iDEAL of zelf het bedrag overmaken, zie ook het betalingssysteem op de website. Ook is het mogelijk om, wanneer u de spullen afhaalt, contant of per pin het bedrag te voldoen.

Artikel 10 Maten
De maat van een artikel wordt vermeld zoals deze door de fabrikant is opgegeven (zoals deze op een eventueel label staat)

Artikel 11 Afbeeldingen van artikelen
Alle afbeeldingen van het artikel zijn indicatief en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. Houdt u er rekening mee dat zowel een foto als uw beeldscherm een kleurverschil kan weergeven.

Artikel 12 Afgeprijsde Artikelen
Op artikelen die afgeprijsd zijn wordt geen geld retour gegeven.

Artikel 13 Garantie
Skizaak kan vanwege onze manier van inkopen geen fabrieksgarantie op de goederen geven, al onze producten worden natuurlijk voor verzending nauwkeurig gecontroleerd. Skizaak geeft fabrieksgarantie op nieuwe producten gekocht in de winkel of op de website.

Artikel 14 Privacy Policy
Skizaak respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Skizaak zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.