Skizaak Utrecht verkoopt allerlei wintersportartikelen zowel online als in de winkel. Alle producten die online aangeboden worden zijn ook beschikbaar in onze winkel, kom dan ook gerust langs om deze te bekijken. De winkel is gevestigd op Herculesplein 25 in Utrecht.

In de online shop en in de winkel zijn verschillende ski’s, skischoenen, skistokken, helmen, brillen, snowboards, en bindingen te vinden. Het materiaal dat we verkopen bij Skizaak Utrecht is grotendeels tweedehands. Naast tweedehands artikelen hebben we in de Skizaak ook een assortiment aan nieuwe producten.

Het huren van ski materialen in een wintersport gebied kan natuurlijk in de kosten lopen. Daarom is het bij de Skizaak mogelijk om gebruikte (of nieuwe) ski’s te kopen. De tweedehands ski’s kosten slechts een fractie van de nieuwprijs. We garanderen dat elke ski nog vele vakanties te gebruiken is. In dat opzicht zijn tweedehands ski’s een goede investering.

Voordat wij de ski’s versturen aan onze klanten worden deze altijd uitgebreid gecontroleerd. Dit om te garanderen dat de spullen die mee gaan van goede kwaliteit zijn, zo garanderen wij altijd heerlijk skiplezier. Als je ski’s bij ons huurt of koopt zullen we deze altijd kosteloos waxen en slijpen.

Onze locatie

Onze winkel is gevestigd vlak naast stadion Galgenwaard op het Herculesplein 25 te Utrecht. 

Goed bereikbaar met de auto, fiets of het OV!

Vroeger had ons bedrijf in Utrecht de naam Skihandel Utrecht. Na een samenwerking met Skihandel Heeze is Skizaak Utrecht zelfstandig verder gegaan als skiwinkel. Sinds het afgelopen seizoen draagt het bedrijf de naam Skizaak. Ondanks dat er geen andere vestigingen zijn in Nederland, staan we onder ander ook bekend onder de naam Skizaak Utrecht. 

Naast ons assortiment in de winkel en op onze eigen website leveren wij ook materialen aan andere bedrijven zoals H-Gsports en SKI-APK. Daarnaast verkopen we ook ons assortiment via de tweedehans ski’s van de decathlon. Natuurlijk bent u welkom om via die manier digitaal ons (ski)assortiment te bekijken.