Nordica

Nordica is een merk wat ski’s, skischoenen en ski-accessoires produceert. Het bedrijf is gevestigd in Giavera del Montello, Italië, en is opgericht in 1939. Destijds begonnen de broers Adriano en Oddone Vaccari met het produceren van alledaagse schoenen, wat later overging in skischoenen en andere wintersportartikelen. Nordica richt zich op fanatieke sporters en de prestatie van de producten. Hierdoor is Nordica altijd bezig met het innoveren van hun ski-artikelen. Het motto van Nordica is ‘door skiërs, voor skiërs’.

Ook in onze ski outlet verkopen wij veel tweedehands Nordica producten. Op deze manier maken wij een budgetvriendelijke skivakantie mogelijk. Zo is het bij Skizaak Utrecht mogelijk om materiaal te huren of te kopen voor een betaalbare wintersport vakantie.

Bij Skizaak Utrecht verkopen wij Nordica producten, waaronder ski’s. We verkopen veel gebruikte ski’s, Wat het mogelijk maakt om lekker in te slaan voor jouw low budget skivakantie. In de outlet verkopen en verhuren wij ook nog allemaal andere skigerelateerde producten. Neem bijvoorbeeld skistokken, skischoenen etc. De producten van het merk Nordica staan bekend als innovatief. Het merk richt zich op de vooruitgang van de skiproducten van fanatieke wintersporters. Het merk heeft verschillende type ski’s, all mountain ski’s, race ski’s . Met dit grote aanbod is er voor ieder wat wils.

Goed en betaalbaar materiaal is tijdens een wintersport vakantie zeker een must, neem daarom eens een kijkje in onze outlet. Of je nu beginner of gevorderde bent, voor fijn tweedehands materiaal ben je bij Skizaak Utrecht zowel online als in de fysieke winkel aan het goede adres!