153
 600,00  150,00
156
 589,00  225,00
149
 549,00  200,00
158
 389,00  175,00
143
 389,00  175,00

Head

Head is een merk wat sinds zijn oprichting in 1950 in Baltimore uitgegroeid is tot één van de meest befaamde wintersportmerken ter wereld. Het merk heeft inmiddels, naast de skiafdeling, ook afdelingen voor bijvoorbeeld tennis en zwemmen. De skiafdeling staat bij veel goede skiërs hoog aangeschreven. Daarnaast is het een merk wat ook werkt met professionele skiërs. Hiervoor maken zij schoenen en ski’s op maat, gemaakt van het materiaal dat het beste bij de atleet past. Op die manier is een skiër die skiet met de ski’s van Head altijd zeker van perfecte ski’s.

Het merk Head is oorspronkelijk opgericht door Howard Head. Howard was ontevreden over de ski’s waarmee hij destijds skiede. Als gevolg ging hij zelf aan de slag met het produceren van ski’s. Op dit moment is het merk een van de bekendste merken binnen de skiwereld en tegenwoordig worden er per jaar 450.000 paar ski’s geproduceerd.

Ook in onze ski outlet  verkopen wij veel tweedehands Head producten. Op deze manier maken wij een budgetvriendelijke skivakantie mogelijk. Zo is het bij Skizaak Utrecht mogelijk om materiaal te huren of te kopen voor een betaalbare wintersport vakantie.

Bij Skizaak Utrecht verkopen wij Head producten, op onze webshop en in de winkel staan schoenen en ski’s.  We verkopen veel gebruikte ski’s, daardoor is het mogelijk om voor een klein budget bij Skizaak Utrecht te slagen. Naast ski’s verkopen wij ook andere wintersportartikelen, zoals skischoenen en skistokken. Producten van het merk Head worden veel gebruikt in skigebieden in Frankrijk en Oostenrijk vanwege de goede kwaliteit. Head heeft verschillende type ski’s, all mountain ski’s, twintip ski’s en freeride ski’s zijn goede voorbeelden hiervan. Met dit grote aanbod aan verschillende type ski’s is er voor ieder wat wils.

Goed en betaalbaar materiaal is tijdens een wintersport vakantie zeker een must, neem daarom eens een kijkje in onze winkel of onze webshop.

Of je nu beginner of gevorderde bent, voor fijn tweedehands materiaal ben je bij Skizaak Utrecht aan het goede adres!