Verhuur

Huur skisets met ski’s, skistokken en skischoenen. Je huurt de skiset voor een week en krijgt in totaal 16 dagen de skiset in bezit. Dit geeft je genoeg tijd om de skiset voor de skivakantie op te halen evenals het terugbrengen erna. Wij kiezen ski’s uit die passen bij jouw lengte en niveau. De materialen die we verhuren zijn van gerenommeerde merken zoals Rossignol, Head, Salomon en Elan.

Juniors

✔ Geschikt voor kinderen
✔ Max. skilengte 140cm
✔ Max. schoenmaat 38 EU
✔ Skiset incl. ski’s, skischoenen en skistokken

 59,95

Volwassen

✔ Geschikt voor beginnende, gevorderde en expert skiërs
✔ Ski’s
✔ Skischoenen
✔ Skistokken

Juniors

✔ Geschikt voor kinderen
✔ Max. lichaamslengte 155cm en schoenmaat 38 EU

 59,95

Volwassen

✔ Geschikt voor beginnende, gevorderde en expert skiërs
✔ Skiset ski’s, schoenen en stokken

Verhuurbeleid

Bij Skizaak Utrecht vinden we het belangrijk dat je naast de optie tot kopen, ook een skiset kan huren. Ski verhuur bij Skizaak Utrecht is voordelig en betrouwbaar. Zo hebben wij lage, gunstige prijzen die een stuk goedkoper zijn dan in de meeste skigebieden.Daardoor maken wij een low budget skivakantie mogelijk voor iedereen.

Je kunt de skiset ophalen op een zelf aangegeven datum, evenals kun je de retoursdatum zelf kiezen. In totaal verhuren wij de skiset voor zestien dagen. Dit betekent dat, als je week op skivakantie gaat, je zowel voor als na de daadwerkelijke vakantie zelf genoeg tijd hebt om de set op te halen en terug te brengen.

De skiset uit onze ski outlet kun je ophalen bij onze winkel, het adres is:

Herculesplein 25, 3584AA Utrecht

Voordat wij de ski’s verhuren waxen en slijpen wij deze gratis voor je. Daarnaast worden alle artikelen dubbel gecontroleerd. Dit om zeker te weten dat er goede spullen meegenomen worden.

Bij het verhuren van een skipakket rekenen wij een borg van €50 of een verzekering van €5

Categorieën

De categorieën zijn op basis van leeftijd ingedeeld. Voor Junior verhuur zijn dit vanzelfsprekend kinderspullen. In dit pakket zitten kinderski’s (max lengte 140cm), kinderskischoenen (max maat 38 EU) en skistokken. Junior verhuur is niet ingedeeld op niveau, echter is het volwassen materiaal wel op niveau ingedeeld.

Omdat skiërs natuurlijk onderling niet allemaal hetzelfde zijn en qua niveau verschillen kan je kiezen tussen drie niveaus als volwassenen. Deze hebben wij geschaald van beginner tot expert.

Zowel de beginners, gevorderde als expert verhuur skisets bevatten ski’s, skistokken en skischoenen. De beginners set is geschikt voor beginners, de gevorderden set meer voor licht gevorderden. De expert set is vanzelfsprekend geschikt voor verder gevorderde skiërs.

Samengevat, bij ons ben je aan het goede adres als je goedkoop op wintersportvakantie wil gaan.