139
 429,00  199,00

Blizzard

Blizzard is een merk wat al sinds 1945 skigerelateerde artikelen maakt. Het bedrijf is begonnen met het produceren van ski’s en heeft zich later uitgebreid naar allerlei andere wintersportartikelen. Het bedrijf werd opgericht in 1945 door Anton Arnsteiner te Mittersill. De naam ‘Blizzard Ski’ staat sinds 1953 officieel geregistreerd. Sinds 2006 is Blizzard Ski onderdeel van Tecnica Group uit Italië. Onder dit overkoepelende merk vallen o.a. ook Nordica tot behoord.

Ook in onze ski outlet verkopen wij veel tweedehands Blizzard producten. Op deze manier maken wij een budgetvriendelijke skivakantie mogelijk. Zo is het bij Skizaak Utrecht mogelijk om materiaal te huren of te kopen voor een betaalbare wintersport vakantie.

In onze winkel en op de website staan ski’s van het merk Blizzard. We verkopen veel gebruikte ski’s, daardoor is het mogelijk om voor een klein budget bij Skizaak Utrecht te slagen. Naast ski’s verkopen wij ook andere wintersportartikelen, zoals skischoenen en skistokken. Producten van het merk worden veel gebruikt in verschillende skigebieden vanwege de goede kwaliteit. Blizzard staat inmiddels ook zeker bekend als één van de leidende skimerken. Het merk heeft verschillende type ski’s, all mountain ski’s, twintip ski’s en freeride ski’s zijn goede voorbeelden hiervan. Met dit grote aanbod zorgt het merk ervoor dat er voor iedereen iets te vinden is in het assortiment.

Goed en betaalbaar materiaal is tijdens een wintersport vakantie zeker een must, neem daarom eens een kijkje in onze fysieke of online outlet.

Of je nu beginner of gevorderde bent, voor fijn tweedehands materiaal ben je bij Skizaak Utrecht aan het goede adres!