Atomic

Atomic GmbH is een Oostenrijks bedrijf gevestigd in Altenmarkt im Pongau. Atomic is één van de grote spelers in de skiwereld; in veel regio’s is Atomic de absolute marktleider. Het merk is bij de oprichting door Alois Rohrmoser in 1955 begonnen met ski’s maken. Het bedrijf is sindsdien uitgegroeid naar een bedrijf wat alle mogelijke skibenodigdheden produceert. Atomic staat bekend om het gebruik van hoogwaardige materialen en daarmee hoge kwaliteit. Ook wij verkopen dit merk in onze online ski outlet.

Ook in onze ski outlet verkopen wij veel tweedehands Atomic producten. Op deze manier maken wij een budgetvriendelijke skivakantie mogelijk. Zo is het bij Skizaak Utrecht mogelijk om materiaal te huren of te kopen voor een betaalbare wintersport vakantie.

In Skizaak Utrecht verkopen wij Atomic producten, op onze website en in de winkel staan allerlei Atomic producten, waaronder ski’s en skischoenen. We verkopen veel gebruikte ski’s, Wat het mogelijk maakt om lekker in te slaan voor jouw low budget skivakantie. In de outlet verkopen en verhuren wij ook nog allemaal andere skigerelateerde producten. Neem bijvoorbeeld skistokken, skibrillen, snowboardartikelen etc. Het merk staat erom bekend alle mogelijke skibenodigdheden te produceren. In veel gebieden is Atomic de marktleider als het om skiproducten gaat. Met de producten van dit merk ben je zeker van kwaliteit en een aangename afdaling van de piste. Het merk heeft verschillende type ski’s, bijvoorbeeld all mountain ski’s , race ski’s en nog meer. Met dit grote aanbod is er voor ieder wat wils.

Goed en betaalbaar materiaal is tijdens een wintersport vakantie zeker een must, neem daarom eens een kijkje in onze online outlet. Of je nu beginner of gevorderde bent, voor fijn tweedehands materiaal ben je bij Skizaak Utrecht aan het goede adres!